Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Sungurlu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okundu. Program daha sonra Fen Lisesi’nde devam etti. Fen Lisesi Konferans Salonu’nda devam eden program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetçi yaptı. Göreve başlayan yeni öğretmenler adına Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmenlerinden Müberra Feyza Özçalık bir konuşma gerçekleştirdi. Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan ve adaylığı kaldırılan öğretmenler için yemin töreni düzenlendi.2021 yılı içinde emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref belgesi takdim edildi. Program, Müzik Öğretmenleri Emre Meriç ve Gülendam Kübra Gün tarafından müzik dinletisiyle sona erdi.Programa İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, Belediye Başkan yardımcıları Sakine Sarıyüce, Mükremin Dağaşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, Şube Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Önceki 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun